ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ «Ο ΜΑΚΗΣ» από το 1983

Σημείο αναφοράς στην Αττική για ποιοτικά κρέατα και παραδοσιακές παρασκευές!

Το οικογενειακό μας κρεοπωλείο έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του από το 1983 και έχει καθιερωθεί στις επιλογές των πελατών που το εμπιστεύονται για τις υψηλές προδιαγραφές του σε ποιότητα και γεύση, επί 35 συναπτά έτη.
Την ονομασία έλκει από το μικρό όνομα του ιδρυτή, Μάκη Χατζηλιάδη, που το ξεκίνησε στα νιάτα του, εισάγοντας δικές του κρεατοπαρασκευές, οι οποίες σύντομα έγιναν ανάρπαστες, όπως τα σουτζουκολουκάνικα (χειροποίητα λουκάνικα με τσιμένη) και ο παστουρμάς από μοσχαρίσια μπριζόλα φτιαγμένες όλες με την παραδοσιακή, πολίτικη συνταγή της μικρασιάτισσας γιαγιάς.
Απαντώντας στην αυξημένη ζήτηση, το κατάστημα επεκτάθηκε και εκσυγχρονίστηκε το 2013, διατηρώντας ωστόσο αναλλοίωτο τον οικογενειακό και παραδοσιακό του χαρακτήρα. Με σεβασμό προς τον καταναλωτή, δημιουργούμε σχέσεις οικειότητας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, που μας ξεχωρίζουν για την καθημερινή τους προμήθεια σε κρέατα και προϊόντα, ερχόμενοι ακόμη κι από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όχι μόνο από την τοπική!
Την παράδοση στα ποιοτικά κρέατα και σε ιδιαίτερες κρεατοπαρασκευές με προσωπική σφραγίδα παραγωγής, συνεχίζει ο γιος του ιδιοκτήτη, Τάσος, ο οποίος δημιούργησε τη δική του περιζήτητη σειρά με εκλεκτά εδέσματα, τα αλλαντικά
ORIMASIS, στα οποία περιλαμβάνονται το Παστράμι, το Καρπάτσιο, το Προσούτο, το Roast Beef, το Σουτζούκι, το Καρπάτσιο με Μαύρη Τρούφα, το Roast Beef με Μαύρη Τρούφα και το American Pastrami.

ΕΔΕΣΜΑΤΑ «ΟRIMASIS»

Νόστιμα παραδοσιακά αλλαντικά, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά

Προσηλωμένοι στην υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, με το μεράκι και την εμπειρία τριών γενεών κρεοπωλών, δημιουργήσαμε μια σειρά εκλεκτών εδεσμάτων με προδιαγραφές delicatessen! Τα εδέσματα ORIMASIS αξιοποιούν μικρασιάτικη συνταγή, παραδοσιακό τρόπο ωρίμανσης, σύγχρονο εξοπλισμό για ομοιόμορφο αλάτισμα (με δική μας κατοχυρωμένη πατέντα) και φέρουν πιστοποίηση ISO22000.
Η ονομασία της σειράς προέρχεται από τη διαδικασία της ξηρής ωρίμανσης, η οποία συνιστά ένα από τα σημαντικότερα στάδια της παραγωγής και προϋποθέτει ειδικά ψυγεία με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία και υγρασία.
Μέσω της ξηρής ωρίμανσης αναπτύσσονται ένζυμα και προκαλούνται φυσικές βιοχημικές διεργασίες που μαλακώνουν το εσωτερικό του κρέατος και απογειώνουν τη γευστικότητά του, η οποία θωρακίζεται από το εξωτερικό περίβλημα που σχηματίζεται στο κάθε κομμάτι!
Τα εδέσματα ORIMASIS παρασκευάζονται από τρυφερό premium κομμάτι του μοσχαριού (στήθος ή νουά), εκτός από το προσούτο, που φτιάχνεται από άπαχο μπούτι χοιρινού. Για την επεξεργασία τους χρησιμοποιούμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, επιλεγμένα μπαχαρικά και μέλι, τα οποία λειτουργούν και ως φυσικά συντηρητικά.