Είναι μια από τις κορυφαίες φάρμες στην παραγωγή premium βόειου κρέατος στο κόσμο.

Διαδοχικός νικητής του “Καλύτερου παραγωγού μπριζόλας στον κόσμο” το 2015 και το 2016, καθώς και της “καλύτερης μπριζόλας φιλέτο στον κόσμο” το 2017.

Οικογενειακή επιχείρηση που ανήκει στην οικογένεια Warmoll, η οποία μετανάστευσε από την Ιρλανδία το 1852. Φτάνοντας στην Αυστραλία, άνοιξαν αρχικά διάφορα καταστήματα κρεοπωλείων. Το 1947, ο John Francis Warmoll μαζί με τη σύζυγό του, ξεκίνησε την JF Warmoll & Co. Αυτή η επιχείρηση ήταν αγροτικής φύσεως που εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στη βιομηχανία σιτηρών μέχρι και σήμερα.

Από την επιτυχία της καλλιέργειας, την δεκαετία του 1970, κατάφεραν να αγοράσουν μια ιδιοκτησία βοοειδών στο Willow Tree που πλέον ονομάζεται Big Jack’s Creek.

Το 1991, οι αδελφοί David και Phillip Warmoll εισήγαγαν ένα κοπάδι από την Ιαπωνία με διάσημα Tajima Wagyu Sires από το νομό Hyogo.

Το 2000 έγινε μια από τις πρώτες αυστραλιανές φάρμες που εκτρέφουν, μεγαλώνουν, τροφοδοτούν, επεξεργάζονται και εμπορεύονται βόειο κρέας Wagyu.

Διαθέτουν πιστοποίηση από το Σύστημα Επιθεώρησης Κρέατος Εξαγωγής Αυστραλίας (AEMIS).
Η Jack’s Creek συμμορφώνεται με τον κανονισμό της Ε.Ε. (481/2012) για την εισαγωγή βόειου κρέατος υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη.

Πιστοποιήσεις